Atlas Express& Logistic, compania deținută de omul de afaceri albaiulian Hans Schuller, prezentă la ediția anuală a evenimentului Am marfă, caut transport

Atlas Express& Logistic, compania deținută de omul de afaceri albaiulian Hans Schuller, prezentă la ediția anuală a evenimentului Am marfă, caut transport

Publicat în data de 28.05.2017 la ora 12:24 în Stiri generale

hans-schuller-2

În perioada 18-19 mai 2017, Hotelul Alpin, din Poiana Brașov, a fost gazda celei de-a opta ediții a evenimentului anual organizat de Ziua Cargo, intitulat „Am marfă, caut transport”.  La această platformă de business, care a oferit imaginea tendințelor din piața de transport și logistică, a fost prezentă și compania albaiuliană Atlas Express& Logistic, prin Hans Schuller, proprietarul companiei, și Iulia Hribal, director general.

Vă reamintim faptul că cel mai important nume din sectorul românesc de transport expres, Atlas Express & Logistic, este o companie în jurul căreia s-a clădit piața autohtonă de profil. Cei 10 ani de experiență au dus la crearea unei rețele importante de clienți și furnizori care se alătură flotei proprii generând direcții de dezvoltare într-un segment unde timpul înseamnă mai mult decât oriunde bani.

„Am deservit încă de la începutul activității segmentul de transport expres, fiind subcontractant pentru unul dintre pionierii transportului expres din România”, își amintește Hans Schuller, proprietarul companiei. „În primii doi ani și jumătate de la achiziția primei mașini, am fost și manager, și cel care s-a aflat la volan”, a continuat el. După un an și jumătate de activitate, în perioada anilor 2009-2010, firma de transport expres a încheiat un contract cu un client important din Olanda. Momentul a marcat un pas spre dezvoltare, prin achiziția a încă două mașini." precizează omul de afaceri albaiulian Hans Schuller.

 

Sursa: www.proalba.ro

411