Atlas Express & Logistics, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia

Atlas Express & Logistics, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia

Publicat în data de 03.08.2017 la ora 08:03 în Stiri generale

hans-schuller-3

 

Compania Atlas Express & Logistics, deținută de omul de afaceri Hans Schuller, este sponsorul principal al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, au anunțat, vineri, la stadion, oficialii clubului.

 

Omul de afaceri a declarat pentru ziarulunirea.ro că a ales să sprijine financiar clubul de fotbal deoarece consideră că noii investitori, Mihai Oancea și Gicu Grozav, vor face treabă bună.

 

”Părerea mea este că toți cetățenii acestui oraș, companii care își desfășoară activitatea aici, ar trebui să dea ceva înapoi. Țin să cred că acești doi oameni (n.r. Gicu Grozav și Mihai Oancea) vor face treabă bună aici și pentru aceasta m-am alăturat cu un mic efort. Noi suntem o companie mică, în ascensiune, nu suntem o multinațională să dispunem de bugete nelimitate, dar cred totuși că prin aceasta încurajăm și alți parteneri să pună umărul la proiectul făcut de cei doi”, a spus Hans Schuller.

 

Oficialii clubului albaiulian nu au precizat valoarea contractului de sponsorizare, însă au afirmat că e vorba de o sumă ”generoasă”.

 

”Suntem încântați să anunțăm semnarea unui contract de sponsorizare cu Atlas Express & Logistic, renumita companie de curierat rapid internațional. Aceasta va deveni Sponsor Principal al echipei fanion a județului Alba, în sezonul 2017-2018. Fondurile vor fi folosite în special pentru dezvoltarea Centrului de Copii și Juniori a Clubului. Mulțumim Hans Schuller pentru susținerea echipei de suflet a albaiulienilor! Unirea renaște împreună cu voi!”, a postat AFC Unirea Alba Iulia pe Facebook.

 

Sursa: www.ziarulunirea.ro

459