Despre noi

Despre noi

atlas-transporte-1

Atlas Imobiliare este cea mai mare companie de transport expres din Romania, cu capital integral autoton, membră a Deutschen Wirtschaftsclubs Siebenbürgen.


Compania noastră oferă o gamă largă de servicii de transport și logistice, încercând să acopere în totalitate nevoile clienților nostri.


Oferim servicii de expediere express şi servicii de transport internaţional de mărfuri, atat rutier cât și maritim și feroviar, precum şi servicii de depozitare şi manipulare. De asemenea, oferim servicii de "on board courier", atingând astfel toată gama de servicii de transport cu expediere urgentă.

 

 

Avantajele noastre sunt

Viziune

Preluăm problema livrării de pe umerii clienților și încercăm să găsim cea mai buna soluție în raport calitate a serviciului/preț.

Seriozitate

Ceea ce ne angajăm să facem devine țelul nostru pricipal.

Profesionalism

Nu încercăm să copiem pe alții, ci dezvoltăm activitatea prin inetrmediul unei echipe foarte bine pregătite.

Relații

Construim relații durabile între noi și clienți prin canale de comunicare serioase și prin performanță excelentă.

Muncă în echipă

Considerăm că este singura modalitate de a atinge performanțe excelente, prin susținerea reciprocă, prin comunicarea deschisă, prin dorinta de a ajuta și prin respectul unuia față de celălalt.

Dezvoltare

Nu ne vom opri niciodată în a crește afacerea în mod sănătos, atât prin dezvoltarea personală cât și profesională a echipei noastre.